Tuesday, January 10, 2012

Penghakiman Anwar 901: Jawapan balas terhadap kenyataan Zul Kulim

Ini jawapan saya kepada posting di blog Zul Kulim tengtang komen beliau mengenai penghakiman kes Liwat Anwar.... yang saya rasa yakin tak akan diapprove beliau untuk dipaparkan dibawah posting tersebut....

YB zul..

1. mengenai mahkamah dikuasai pihak eksekutif.... ingat lagi video korek korek korek VK Linggam??? dari beberapa kes berprofil politik tinggi... selalunya mahkamah tinggi akan nampak bebas tetapi bila masuk mahkamah rayuan dan mahkamah persekutuan... nampak jadi pelik... macam kes MB perak - Nizar vs Zambry???? so apa nak diherankan oleh keputusan mahkamah tinggi dalam kes Anwar ni... dan apa pula citer Saiful pi jumpak Najib...?? Mula Najib nafi... tapi bila keluar gambar mengaku pula saiful pi jumpak dia kononnya nak mintak biasiswa.. tapi mintak biasiswa apa ke jadahnya pulak sedangkan saiful tu kena dissmiss dari UTP???? or anybody oleh pi jumpak Najib nak mintak biasiswa??? nak mintak masuk MRSM/SBP????? lagi satu macam mana pelajar yg di universiti sokong BN - aspirasi tapi pi jadi penolong Anwar/??? cuma Anwar je bodoh tak periksa latarbelakang orang yang nak kerja dengan dia...

2. mengenai isu paksa atau suka sama suka... bukankah si Saiful sendiri masa sumpah laknak kata dia dipaksa??? atau anda kata si saiful berbohong masa sumpak laknat tu???? Kalau suka sama suka pasai apa si saiful pi buat pemeriksaan dan report polis kata dia diliwat ???? jadi si saiful ni berbohong ke??? kalau dia berbohong.. maka lagi la keterangan dia di mahkamah tak boleh dipakai.....

yang karpal kata tu dia mengandaikan kalau liwat tu berlaku pun... si saiful ni tak boleh diterima pengsaksian dia... YB Zul... awak ni lawyer betul ke lawyer butuk?????

btw... ada beza antara air mani dan sperm.. air mani adalah medium utk sperm??? adakah DNA Anwar dalam dubur tu dari air mani atau DNA sperm??? kerana jika DNA air mani, DNA Anwar dari darah boleh dicampurkan kepada air mani orang lain dan di planted dalam dubur Saiful.. tapi kalau DNA sperm... maka ianya memang sperm atau sell dari Anwar.....

dan dari keternagan masa perbicaraan... ada DNA lelaki X dan Y... yang didedah adalah DNA lelaki Y iaitu dikatakan DNA Anwar... diapa pula lelaki X yang DNA nya ada dalam dubur Saiful????

DNA ni ada profile dia.. dan profile ni boleh disimpan dalam database macam simpan profile cap jari... so tak perlu untuk di beri sample baru kerana perbandingan DNA boleh dilakukan dari database???? (macam dibandingkan profile cap jari dgn yg ada kat jari dalam sistem biometrik) bukankah profile DNA Anwar sudah ada??? kenapa pula nak mintak sample baru??? untuk ditanam ke dubur YB Zul KUlim pulak ke?????

BTW... Mahkamah Allah adalah di padang Mahsyar.. bukan dengan buat sumpah... Allah maha mengetahui samada Anwar meliwat atau tidak.. Saiful membuat fitnah atau tidak... YB Zul Kulim dapat insentif dari UMporNO atau tidak.... hukuman Allah tu tak tunggu sampai ada sumpak dibuat..... malah Allah boleh balas di dunia ni jugak tanpa perlu dimohon, dimintak, di solat hajatkan... .....

PS.. saya ucapkan YB Zul Kulim selamat bertanding PRU13 atas tiket BEBAS... dan tak hilang wang pertaruhan (kalau UMporNO letak calon jugak utk lawan anta... yang saya percaya mereka akan melakukannya)... rajin rajin la mintak Najib tak letak calon UMporNO lawan anta nanti.... bodek bagi kuat sikit... kasi air-cond emas sikit... kipas emas tak cukup....

No comments:

linkwithin.com

Dalam isu Khutbah Jumaat di Pulau Pinang dan Non-Muslim masuk kedalam Masjid, ianya menyerlahkan akan KEJAHILAN pemimpin UMNO tentang hukum hakam Islam... Other Related Posts

'Berita'

Loading...

..